Thursday, December 30, 2010

2011 :)

hey guyss ! soryy lama tk dapat nak update blog ni , sebab im stil on vacation . hehe , nanti dah bosan2 kat rumah , dah tak tawu nak pegi mana , i akan update blog ni okay ? hehe . malam ni countdown for new year (2011) , BYE-BYE 2010 , HYE 2011 ! :) memory on 2010 , aku tak kan lupakan .


PLACE FOR COUNTDOWN :: GENTING HIGHLANDS

alot things happened during year 2010 , and I will not forget it . vacation kali ini sangat menyeronokkan . hehe . kawan-kawan dekat jb , sorry tk dapat celebrate new year sama2 :| hmm . next year maybe , okay ? tp korang jgn risau , korang tetap dalam hati aku nh , okayy ? i miss you guys !!

my bf , syg sorry tk dpt celebrate new year sama2 , lgpun kita memang tak ada plan apa2 pun lagikan . tp handfone kan ada , mcm lah tk blh wish ! HEHE . awak , awak kat sana jgn nakal2 k . kita pun pomis kat cni , kita tak nakal2 . taw wak taw , saya sayang awak :)) rindu AWAK ! :(

to my beloved stalker , nnti i update blog ni lagi banyak2 kayh , upload pic semua okay ? you tunggu je , dah ada nanti u stalk ! HAHAHA :P

to be continue later :)


Monday, December 20, 2010

berakhirnya semester tiga :)

sem 3 :: bye bye , welcome sem 4 ! hmm . makin lame makin susah ohh . hope tkde paper repeat unutk sem 3 ni . takot sangat . taknak extendd ! pape pun aku minta yang terbaik je Ya Allah . Amin .

dah cuti !!! haha . of cos lah aku penuh kan cuti-cuti aku dengn berjalan-jalan kan . HAHA . rutin hujung semester aku , biase lah . ke KL , jumpe kawan-kawan , lepak sana . bestttt . rindu saat-saat bersama kawan-kawan !


now , aku kt rumah mamy aku . dekat choa chu kang ( singapore ) . lepak sini dulu weiii . HAHHA .
malam nk ke ORCHARD , nengok2 lampuuu lawa2 untuk crismast tak lama lagi :)

aku tatau nak keje ke tak . myb keje . HAHHA . nak beli handfone baru ! nak pakai touchscreen ! HHAHAHA . nengok lah budget nanti yeee . =D

semalam went to JUSCO TEBRAU CITY , nengok muvee dengan encik kesayangan and adik aku (ika) . sibukk je kan orang nak date ! HAHHA , dia tu sibuk sangat nak jumpe abg ipar kate nya . HAHHAHA . sengal nye adikk !

sayang , thx for the rosses smlm , hehe . malu i . ika ketawe je . sioottt tol ! HHAHA .
InsyaAllah i akan jaga rose tu baik2 ye syg . hehehe . haa , i ade ckp kan smlm , pasal mama ajak u blik kmpg nanti . dalm 2 jan nanti . hantar adik i balik sekolah dia . hehe . so nanti cnfrmkan balik ye , awak nak ikot ke tak . HEHHE .


OKAYY genggg !
c u next postt , nak lunch ni .

hehhe .

ilysm AMK .

Tuesday, December 14, 2010

killer paper

hhhuurrrrmmmmm . paper semalam , Institusi-Institusi Islam . susahnya . takot nye repeatt . Ya Allah , tolong lah aku . aku tak nak repeat ,semua paper pun aku taknak repeattt ! hmm . selamat kan lah aku . amin :) . next paper juga killer paper , ni lagi lah killer !!!!!! PROGRAMMING IN OPERATIONS RESEARCH (PPO) , AYOOOO . ni lagi susah . hmm , tp aku try the best untuk study subject ni . Doakan aku kawan-kawan :) .

after jawab paper esok , ada benda best akan berlaku ! HAHA . ape ?? adalah . HAHHA . hmm , nad ngn ayong tido umh aku mlm tuh , heheh ! mesti best , bkn sbb ape best , t mesti cter-cter , gossip girl . hehe . and mlm tu myb nak g mam kt utan bandar . hehe . tp , ada gk yg menyedikan , RAHA !!!!!!! kenape tk de kat jb ?? kiteorg rindu kau sgt nih ! hmm , kalaw kau ade , leh ido umh aku sekali . hmm . sadddd !

okayyyyy , pens off here ! mama aku ajak g lunch kt mcd ! HUHUHU . =)

syg mama !!!!

Sunday, December 12, 2010

C++ warming

hmm . c++ paper tomorow moning . wish me luck ye kawan2 . takot ni nk jwb paper ni , hmm . pape pun kite kene confident . u go as ! hmm . rindu my syg . hmm . tetbe . rindu kawan-kawan rapat ssi dulu =( . nak jalan2 ngn korang . huuu .

okay now 1.25 in the moning , kejap lagi nak tido dah . sebab esok nak bgun awal . hmm , esok kene bwk kete pegi college , huhu . sekarang rasa malas gile nak drive , tk twu kenapa . haha . kalaw dulu , bukan main agy . HAHA . tahap bosann dah smpi untuk drive ! hmm .

rindu czen2 aku , dik nor , awin , najaa :( bler nak lepak umah aku lagi ni ? cuti tahun depan lak ehh ? huu . best nye korang ada kt rumah , riuh rendah rumah , skrg korang da tkde , sunyi je rumah . huu . ika , adikku ! cepat2 lah balik jb , HAHA . mesti best an korang g wonderland tadi . hmm . sedih tk dapat ikotttt ! :( tkpe , nextime . haha . to my syg , jom balik kmpg ? kita g wonderland tu sekali . hehe , nak tak ? HAHA .

okayyy . mate da nantok . doakan saya jawab dengan baik ye esok :) thannxxx

suject esok

PENGATURCARAAN II
DDC 2133

13.12.2010

9 am



miss you asraf mohd karim
miss you nadia badrulhisham
miss you adik,cousin2


love u all :)

Saturday, December 11, 2010

Reunion

lets have some reunion :)
tak saba nye ! Ekin,Pqa,Nikkie malam ni kte bergossip yerk ! haha . tak saba uh , dah lah rindu . hehe . lama sehh tk jumpe ! sob sob :(
mesti kecoh gler an nanti , AHAHA . tp aku malu ah , sebab dah gemok . hampeh toiii . HAHHA . korang , jgn ketawe kan aku okeh ? HUHU :(


Place :: As - Salam , Setia Tropica

Time :: 9.00 pm


ok , see u all later , malam nih :)

miss you all guys !

i miss my ngade2

ngade2 ? sape ? HAHA
member aku yang ngade2 tu ler . sape ? aduhhh . kepohh lah korang . haha .
member aku lah . yelah , sape ? hahah . nadia . hey nadia ! rindu hang lerrr !
bler maw lepak umh ni , rindu tahap maksimum ni . HEHE
dah lah tk dpt ikot balik muar , adehhh :( sedeh arhh !
baliik jb cepat yer , sebab nak ajak awak teman saya pegi umh ayong . hehe . and nak belanje awk baskin robin . huu :)

miccu! <3

Thursday, December 9, 2010

F U C K

shit. sial . haha . damn fuck !
serabutt doh !
tak tentu arah sial arini .
babeng betol !
apa yang aku nak pun tk tawu ni sebenarnya .

hmm .
need vacation!
exam pulak blum abes ,

hmm ,
need someone dat i can talk with .
dah takda .

ergghhh .
apa nak jadi pun tak twu lah .
exam , plis lah habis cepat . aku nk ketenangan !

btw , Kuala Lumpur , i miss you .
wait for me yeah .

serabut serabut serabut !

Wednesday, December 8, 2010

nantok

hmm . mata dah nantok , tp taknak tidoo . haha . melayan bebudak ni main kad lah , ape lah . hmm . best2 . hehe . nanti bebudak ni da blik , mesti aku rindu diaorang pulak . huuhu . bebudak tu ialah , awin , meme , dik nor and ika . hmm . dah lah plan nak pegi family day kat wonderland , melaka tu aku tak dapat follow , sebab esok nya 13 hb aku ada paper C++ . HMM ! sob sob :( huu . sedih ! bebudak ni semua pegi . hmm :( tkpe lah , nextime maybe . hehe . chiilll as !


esok aku ada class C++ . revision clas , pukul 10 pagi . semangat nak pegi , sbb nak bwt revision . hehe . at least study lah jugak kan . n sng untuk tnya , sbb cik yan ada nanti . hehe . tadi paper English , okay lah , boleh lah jawab , tp ada jugak bahagian yang confius , mana 1 jawapan dia . hehe . hmm , hope dapat markah yang okay nanti :) AMIN .


hey guys ! dah lama tak story pasal encik kesayangan kan ? HHAHA . korang tk pelik ke ? tp dun have to worry , i still with him . just ni kan tgh final , so masing-masing study . lagipun kiteorg tak sama cost pun , law sama cost leh gak study sama-sama kan . hehe :) apa-apa pun gud luck too u my dear .


okay beb , maw tido sudah . hehe . see u .

goodnight sayang-sayang smua :)

Tuesday, December 7, 2010

10.25 am

bangun awal . haha . awal ke ? okay2 lah . dari hari-hari sebelum ni . HAHHA . bgun awal sebab ? hari ni kan ada paper . so , kene lah bgun awal sket , pegi kolej awal sket . okay , bangun2 memang terus igt nak online . hehe . bukan nya terus igt nak mandi ke ape , ni online jgk 1st thing yg aku nak buat . HAHA . aku pun terus la capai netbook awin , sebab nak online pki netbook dye je , kecik , senang sket . HAHHA . n then bukak2 , ngk SCREEN NETBOOK DYE CRASH ! ayokkk ! mcm mna ni ? aku terus kejotkan dia , hmm . kesian dia . dia pun satu , pegi letak brodband kat bwh screen ni nape ? HAHA .tak reti nak explain kat cni cmne . HEHE . smua orang jadi bangun bila kecoh2 pasal ni . HAHAHAH . kalau tak , tak da maknanya dia orang ni nak bgun taw . huu . selagi tak pukul 12 , takkan nak bgun . HAHAHA .

netbook awin :(






okay lah , aku nak mandi ni , nak breakfast and then g kolej .

wish me luck kayhhhh !


English For Professional Comunication

8.12.2010

2.30 pm

:) :)

kad matrik

mana kad matrik ?

hilang ke ?
cicir ke ?
tertinggal kat hostel ke ?
bawah katil ke ?
dalam kete ke ?
dalam beg ke ?
orang rembat ke ?
mana ni !
YA ALLAH , tlg lah tunjukkan aku , dekat mana kad matrik aku tu .
esok ada paper , hmm .
macam mana ni guys ??

HELP ME !

B E S T !

best ? sebab ? haha . hari ni aku duduk umah , tapi cam style2 family dalam tb ! yg berlakon2 tuh ! haha . mcm mana nak explain pun aku tak tahu ! sory guys . hee . actually i cam enjoy gler duduk rumah today . first of thing tadi breakfast . yow ! da lame tak breakfast ! hahah . then makan tengahari skip , sebab my breakfast pukul 12.30 p.m . haha ! after dat i try to study , sbb esok ada paper , tp nth berapa minit , i dah boleh terlelap ! oh my god . such a damn thing bebeh ! HAHA . kalau study , cepat je nak tido ! aiyookk . HAHAH .


after dat bangun2 , mama said ' Dah g minum petang sana ' , wow ! minum ptg ? HAHA . dah lama tk da minum ptg dalam hidup i ! HUUU . i pun apa lagi , pegilah minum petang . fuhhh . best2 .


okay now sudah kenyang , kejap lagi nak mandy , nak study sket ! hehe . ok guys . gtg , see u all later !


bbyyyeee :)

Monday, December 6, 2010

more

more ? huh . i think i want more more more friends ! tak kesah boy or girl . okayy je . haha . ok now 3.46 , masih belum tido . tp mata dah ngntok dah . haha . dekat fb tadi ada bebual dengan sorang budak . haha . kelakar dye . okayy , yang di luar sana , sesiapa nak kawan dengan saya , text me ! haha . nanti leh lepak sama-sama . haha :)


friends are very important to our daily lives .

rindu

rindu mahu blogging . sory guys lame tk update blog . bz yg teramat sgt ni . sbb family cik abu dtg rumah . one week dye ada dekat rumah aku , dgn family dye . best best ! anak2 cik abu smua chill2 . especially najaaa ! satu geng ngn akuh , haha . budak ni bru 13 tahun , tapi up to date gler ! haha .


okay , on da same time aku sakit hati dengan perangai ego bf aku . ego ke dye ? hmm . tu lah , lenkali fikir dulu sblum bwt keputusan apa-apa eh u . malas nak cerita detail dekat cni . yang rapat2 ngn aku tawu lah ape mslh nya , haha . najaa pun tawu ! ahahaha . (tetibe najaaa) haha

esok . 8hb aku start final sudah . first paper English . wish me luck kawan-kawan . duhh , peksa pulak , kalaw takda pekse aku dah leh ikot bb ngn ibu balik kmpg dyeorg dah . muar . hehe . rindu sweet corn muar !!! sedapp gler siottt , kat bus stand muar . hmm . nextime maybe :(

rindu nak shopping , huu . dah lah tengah sale skrg ! haha . duit oh duit . dtg lah dekat aku ! haha =D . tak sabar nak habis final cepat-cepat , then leh sambung keja kat wayang lagi . hehe . leh ngk wayang free lagi . huu .


okay dude , done for now . nak tido sudahh .

good night all :)

Friday, November 26, 2010

suprise for aten :)

helo helo .

SUPRISE !!!!
hee , aten aku ngk kau happy je time suprise tuh . haha . kelakar sgt aten time tuh . hehe . terkejot tk ko ttbe zarol ada time kat laken tuh ? haha . sampai dah tk terkate ape2 . aten hanya mampu ckp " Eh,ape nih ? ape nih ? " hahha . tu je yg dye ulang2 . haha .


after bwt suprise,kami (aku,raff,aten,zarol) ke lambai-lambai makan . setelah kenyang . next plan ialah muvee ! pergi ke cs . survey ticket cerita skyline . wahhhh , gempak ehh cerita tuh . serius best . tp ending nye agk mengecewakan , sbb tergantung . aduii . slack lah ! hahaha .


keluar muvee dalam pukul 12.50 am , kami terus menuju ke Singgah Selalu . hehe . time nih best , sbb ade org belanje ! haha , zarol blanje weii . huu . ape lg kalau dah ke SS tuh , of cos shisha kan . haha . terbaek ahhh . best . flavour diplih , watermelan,grape and mint . haha . sedappp !
dalam masa yang same , kiteorang sempat lagi berwebcam dengan rakan-rakan di hostel . haha . sbb aku ngn aten rindu diaorg ! hahah . lama gler leak kat SS tuh . smpi shisha un dah tak rase flavour nya . haha . dalam pukl 3.30 a.m kami gerak dari SS .


haaa . dah gerak dari SS tuh , dah tk twu nak pegi mana . hahah . yelah , jb . tkde port yg ok untuk lepak2 , ovenigt . aku g survey jgk stulang , t tk menarik sgt ah . pastu time tuh hujan lak tuhh . lagi lah kusoottt . haha . last2 , parking kay pertonas datin halimah , lakin . bebual2 dalam keta je . haha . hmm . time nh aku badmud lor . tk twu y . myb penat , and aku ada kelas esok nya . tk nk lah cerita sal bdmud nh . tk besh . haha . so lepak at ctu smpi pukul 6 lebih .


after dat kteorg g breakfast kat hutan bndr . yeah ! terbaik nyamuk2 kat ctu an !!!!! habis aku diserang . bengkak sane , bengkak sini . huh . i hate nyamukkk ! :( nyamuk membuat kan aku lagi tkda mudd ! oh god . sorry korang , aku badmud time tuh . after dat aku nak balik hostel , nak tido sekejap . sbb 10.30 aku ada class . so pulang ke hostel dgn selamat .


conclusion nya ::
>>aku happy yang sangat2 masa tuh .
>>aku happy gak berjaya buat aten happy sangat :))
>>yeah zarol , plan kite menjadi ! ahaha . thanx byk belanje !!! haha .
>>syg,thanx for the night . thanx for the hug . thanx for the holding hand . thanx for everything lah ! hehe . i sayang u sangat . i will miss this moment :)


= picture taken =







Wednesday, November 24, 2010

***

okay, well come asniera . haha . sekian lame tk update blog nieh . rindu sangat nak membebel kat cni . huu . i miss you blog . hee . okayyy . hidup tak tentu arah sepanjang aku tak update blog nieh . banyak benda terjadi . nk cter smuanya terlalu banyak lawh.hmm.


aku rindu boyfriend aku . lame tak lepak sama . hmm . i miccu sayang! so mucchhhh , tak sabar nak lepak esok . ehehe .


okay final nak dekat , aku ada paper 8,13,14,16,19 december ni . doakan aku dapat jawab ye kawan-kawan . aku tak nak repeat ape-ape paper pun . hmm . amin .


kau balik jb nanti , after aku habis final kite setel kan smua ape yang tak jelas , jgn ckp aku gembira kau takde . gembira aku luaran , dalaman aku , kau tahu ke ? kau tahu yang aku terasa sangat kehilangan bila kau takda . kau pun lgsung tk carik aku . hmm . tkpe lah . aku minta maaf kalau aku ni lebih . aku tetap nak kawan ngn kau . kau lah kawan hidup mati aku .

JADUAL FINAL KU :)

Friday, November 12, 2010

RINDU

saya rindu awak

saya rindu bau wangi awak
saya rindu awak pegang tangan saya
saya rindu awak peluk bahu saya
saya rindu awak sandarkan saya dekat badan awak
saya rindu awak main n cium rambut saya
saya rindu awak cium saya
saya rindu awak dengki saya
saya rindu dengar awak jerit
saya rindu awak cubit-cubit pipi saya
saya rindu nak bergamba dengan awak
saya rindu tido dekat bahu awak ( sbb dalam muvee dat day saya tertido kt bahu awak,tak tahu awak perasan ke tak )
saya rindu rambut pendek awak :(


saya selesa sangat dengan awak sayang :)

saya rindu awak !

saya sayang awak !

asniera love asraf :)
(macam budak2 kecik,haha)


Thursday, November 11, 2010

status

status di facebook aku "i have met someone this year that will in my heart forever" . syg . i takot i hilang u . i nak u ade dgn i same2 sampai bila2 . hmm . u kelakar la mase pujok i dat day . siap bagi ayat ape2 je . mne lah awak copy tu kan ? hehe . yang i paling xsangka u nyanyi lagu untuk i ni dalam col . huuu . u tak twu ehh nk pujok i cmne agy ehh . haha . padahal time tu i dah ok dah syg , just tk text u sbb i tgh buat keja . igtkan nak hbis kan keje2 tu smue dulu . baru text u . hee .


tak ape lah . ape2 pun i tetap sayang u sangat . emm , syg2 . u abes final bler ek ? i abes 19 hb . hee ! pastu dah leh enjoyy !! yuhuu :) mintak2 i abes duluu . hahaha . awak , pegi lah gunting rmbut . rimas lah ngk rmbut awak mcm tu . hmm :(

tak saba nak ovenyte ahad ni ! hehe :)
tu je kot post kali ni . hehe . i love u sayangg kuhhh ! need uu !!!

Monday, November 8, 2010

9.45 p.m

no mud . hmm , sebab ? dye tk bwt ape yg di janjikan . dulu janji mcm mne ? hmm . ntah lahh u . soorryy today i tk layan u , i mmg tkda mud , n sakit hati sikit . im sorryy .
i tak kesah kalaw bende tu , i buat u tak marah , u sendiri akan marah gak kan kalau i buat gitu kan , sebab masing2 dah berjanji . kalau u rasa tak boleh janji , lenkali jangan berjanji k ?

i ok nanti i message u . goodnight .

thanks .

Sunday, November 7, 2010

anne,neo,raff :)

tajuk post kali ni , name2 org yang kuar ngn aku tadi (7 oct 2010) . hehe . yang di plan lain , yg terjadi juga lain . hehe . plan nye , anne yang ajak ngk muvee , then aku ajak raha , raha tk blh , ajak syerot , esok syerot ada paper , dye kate tk hbis cover lagi smua . so tk dpt join . sedih2 . okayy , anne smpi umah aku , ttbe dye dtg dengan neo ! haha . aku ckp dengan anne , npe tk ckp bwk neo , law tk aku leh ajak raff sekali , then anne kate , haa . g lah ajak . huuu . aku pun terus mcg encik kesayangan . then dye kate okayy . hehe . seb bek dye free . huu .



smpi cs , servey ticket , then beli tket cuti-cuti cinta . 5.35 p.m . sementara tggu muvee kteorg ke seget , makan souppp . anne rindu . hehe . then trus ngk muvee . tk dpt duduk sebelah2 dengan anne , sbb couple seat sebelah2 dah abes . so dye B 5, B 6 , N aku C 5 , C 6 . huhu . atas bwh . dah tk dpt nk bergossip . hehe . syg , i selesa dengan u tadi . hehe . wekkkk . =P


after ngk muvee , tk tahu nak pegi mane , then lalu kat hospital teringat steamboat a.k.a cucuk2 . hehe . ape lagi singgah lerr . hehe . mkn jap kat sane . dah kenyang , balik lah . smpi rmh aku , raff masuk rumah , first time nak jumpe ngn mama n ayah . huu . syg , dun worry . mama tk reject awak pun ! haha . ending , happppppyyyy !



anne :: thannnxxx yaw ! love u .
neo :: poyoooo , pemalu partime kt susur .
raff :: selesa ngn u . sayang awak sangat :)


Friday, November 5, 2010

lalala

lame tk update blog . hehe . sebab ? bz sket kot . sibuk . bkn sebab belajar or buat keje ? tp sibuk hang out sane sini . hehe . so hari ni tk de g mne , dats y update blog ni . banyak nak cerita sebnanrnya , tp tk tercerita lak . haha . so hari ni sabtu , 6.11.2010 . cepatt nye dah bulan 11 . ouhh . final tk lame lagi ! doakan aku lulus dengan cemerlang kawan-kawan ! hehe .


bercerita tentang encik kesayangan pula .

syg . smlm hari kter gadoh kan ? tp tkpe . tu smua buat kita makin matang dalam relation ni . i janji i takkan buat apa yg u tak suke . mcm smlm tu kan , yg u tegur i . yupp . bende tuh i mmg tk buat . u jgn risau k ? i dah jujur dengan u smlm . i hope u pun mcm tu k ? one more thing sorry tk dapat ikot pegi kota tinggi today , bkn i tknk . tp keadaan yang tk mengizikan . i nak sangat ikot . hmm . tkpe la , mybe next time kan ? hehe .


u tak noty kan kat sane . haa . jgn nnti i denga cerita mcm2 dah . siapp uuu ! hehe .


asraf mohd karim , i sayang you sangat . i love youu and i need u youu . :)



Sunday, October 31, 2010

12.45 pm

naik bus tak bgthu pun ? kata nak bgtahu . kau tahu aku risau kan ? at least bg lah tahu kau naik bus pukul brapa . aku col tk angkat . mcg tk balas . 3 mcg aku bg dah . 2 kali aku col .


aku terus menunggu kau bg mcg , smpi skrg . jam tepat menunjukkan pukul 12.45 malam . kau dah sampai mana ? lgsung aku tak tahu . aku risau .

hmm . aku tk penting lagi ke untuk kau ? aku dah tk boleh tahu tentang kau ? takkan sepanjang perjalanan kau tido dan tak tengok handfone lgsg ? hmm . tk pelah nadia , aku okay je .

take care dude :)




Thursday, October 28, 2010

sick

badan tak sedap , kepala pening , badan panas . eerrgghhhh . tapi takde sorang pun peduli kan aku .

amk , u i kecik aty ngn u . u tk risau pun i mcm ni kan ? u ingat i memain ke sakit ni ? hmm ? tp tk twu lah , myb tu care u kot . i je tk tawu . i je yang rase u ni tk kesah pun i sakit . hmm .


nb , aku kecik hati jgk dengan kau , kau langsung tkde ckp apa2 . haha . aku bukan siapa2 lagi untuk kau kan , even pun kawan biasa . pape pun , thanxx . n thanxx to ur bf jgk , dam . aku tk post ape2 lagi kat wall dye kay ? n dia syg kau lebih dari aku . kau tak perlu risau :)


ending nya , aku menangis sorang2 lagi , bkn sebab nak perhatian , tapi aku betol2 rase sorang2 skrg . hmm .


i need someone shoulder to cry :(

Tuesday, October 26, 2010

2 : 44 am

baru selesai update blog untuk pages kawan2 . hehe . now , tido tyme .

Gudnyte mama , ayah , ika .
Gudnyte Nadia Badrulhisham .
Gudnyte Asraf Mohd Karim .
Gudnyte Echa .
Gudnyte Eeka and Intan .
Gudnyte Ceq , Kasha and Azerol .
Gudnyte Aten .
Gudnyte Qama .

i love u all guys !
Switdream ! Sliptyte !

=)

Monday, October 25, 2010

:)

thanxxx bb !
hehe . sebab ?
kite rase awak dah layan kite mcm biase :)
tapi kenkadang awak tak kesian kat kiteeee . adehhh .
haha .
wahhh , tk saba nak jumpe bb nanti .
nanti blnje makan ehh . haha .
rindu ibu jugak lahh . adehhhh .

happy happy =)

Sunday, October 24, 2010

sorry

syg , im sorry . i mntk maaf sangat2 sebab 2,3 hari ni i layan u mcm tk berape elok . sorry . but u twu kan sebab ape ? u sabar sket ek ngn perangai i buat masa ni . tau u . want i need is u sentisa ada dengan i pun dah ok . thanxx a lot u . love you .

terima

aku terima dengan keadaan skrg . aku ikut ape yang kau nak . as long , kau tak benci aku n kau happy . aku pecaya yang kite dah takkan rapat lagi mcm dulu , n aku terima smua ni , ikhlas dari hati aku . nanti kau balik jb kan ? ahad kan ? hancur dah smua plan aku . nasib baik aku tnya kau , kalaw tak ? haha . tkpe2 . kalaw kau rasa , kau nak jumpe aku lagi , kau mcg lah aku . aku ada je kat cni . just aku tak twu aku bz ke tak . sbb nextweek ni aku nak kene hantar dah smua assignment , kau tawu jelah aku , suka buat keje last minit . haha . tp kau dun worry , aku nak jumpe kau . sangat , even kau nak jumpe aku 5 minit pun tak pe . aku sanggup .

cry

yes . bende sering aku buat baru2 ni . menangis . hmm . aku tak rase dye sayang aku lagi macam dulu . takpe . aku akan tetap sayang kau mcm mana aku penah sayang kau dulu . care mcg dah lain , ckp dgn aku pun dah kasar2 mcm tuh . tk pe lah . aku terima , sbb smuanya punce dari aku . kalau kau tknk kawan dengan aku lagi , kau bagitahu . aku tak kesah , dari kau layan aku mcm ni . lagi aku sakit . tapi kau kene ingat , yang aku tetap sayang kau sgt , even kau taknak kawan aku dah . aku tawu kau boleh jaga diri kau , aku juz nak cakap ,jaga diri kau bebaik , sbb aku syg kau .

Wednesday, October 20, 2010

mana bb ?

hmm . lama tak dgr kabar dia . dia tak pernah nak reply mcg aku sekarang . sebab ? hmm . aku sendiri buntu . tak tahu sebab apa . dye terus senyap mcm tu je . aku cuma boleh mengintai dia dari fb , blog dye . tu je . awak dah tak nak kawan kter lagi ke ? hmm. awak , dah lama tak bebual ngn awak . rindu awak sangat .b mntak maaf kalaw b ade buat salah , terus terang je dengan b ,jangan lah senyap terus macam ni je . pliss awak .
kan kite penah janji nak kawan sampai bila-bila . awak igt tak ? hmm . kita tggu awak k .

20.10.2010

satu relationship bermula kembali antara aku dan si dia . dia suruh berjanji jgn sakitkan hati dye , dan aku juga sama , katakan seperti itu . aku janji . dan kau juga perlu berjanji tk kan kecewa kan aku .

hari bahagia . tarikh pun cantikkan ? hehe .

nak lagi detail ? click je dekat encik kesayangan tuh . hehe .

c u thereeee :)

Tuesday, October 19, 2010

attention

geng-geng sekalian . jgn slh faham tau . aku update lah blog ni , just aku ade tmbah page baru . korang just click encik kesayangan dengan kawan-kawan kesayangan uhh kalau dekat asniera ni tk de post baru . mybe dekat page yang laen ade . hehe . okayy geng ?

love family :)
love nadia badruhisham:)
love besties :)
love amk:)

Saturday, October 16, 2010

16.10.2010

the best ever day ! mule-mule keluar bersama encik kesayangan(raff),echa,n aten je . ke danga city mall , karoake , n bowling . encik kesayangan saya , time karoake dye g crik lagu-lagu indi , untuk karoake . aduhh . mne lah ade syg ! hehe . echa plak tk habis-habis dgn korea nya , siap nyanyi lagu sorry-sorry super junior , even subtitle dlm korea , tp dye kan hafal . hehe . happy dye smlm . aten pulak tk habis-habis bergamba ! aduhhhh ! smpi btry aku low at last , haha . masing-masing sedih je . hahaha . after dat ke kfc kat laken . kat ctu jumpe ina,aca,kak nora n lijah . haha . abes lah aku kene bahan mse tu dgn ina ngn aca . haha . tp tkpe . dyeorg best sebenarnya . kepale gler masing-masing . love u lah guys ! oke , after kenyang ina,aca ikot sekali kteorang g jalan . haha . mcm sardin lah kat belakang . haha . sardin pun sardin lah , janji happy . kan ? hehe . then ke istana , yuhuuu ! byk sangat amek gmba kat sane . jalan bersama kawan-kawan yg gler n dgn encik kesayangan yang sgt romantic . hehe :)pegang tgn,peluk bahu aku time jalan . haha . i love it . thx syg ! n then ke hutan bandar , minum petang . sbb haus sgt mse g istana tuh . dah lah panas,peluh-peluh . after dat encik kesayangan nk balik dah , yang aku dgn yang len pegi karoake lagi sekali , sbb aca ngn ina nk karoake . aca pula same je perangai seperti encik kesayangan sbb crik lagu indi untuk nyanyi ! haha . dua-dua ni fans indi . aduhh , n then ke utm . hehe . meet qama kat ktho . then dye belanje kteorg mkn . haha . after dat pulang kereta , then mntk tlg org tu hanta kat jusco tmn u . time tu pukul sebelas lebey mlm . haha . ade ke bus lagi ? semua mula runsing,tkot n mcm-mcm lagi . yang len ni boyfriend masing-masing dah mrh . haha . yelah , bahaya kan . hehe . n then kteorg berlima , kalaw nak nek teksi pun tkot teksi tk nk amek , sbb 5 orang . at last pujuk rayu ngn pakcik tuh , dapat pun akhirnya . hehe . tp pkcik tu sound , yang kurus , kecik lagi sorang kene bring , tkot ade polis . hehe . ina lah kan . sape agy . haha . tp alhamdullillah , tkde pun polis mse tu. kteorg selamat sampai kat asrama . ending , i love u guys ! i love u encik kesayangan , more n more ! :)

Friday, October 15, 2010

indie band nya

sedang mesej2 then si dye suruh ngk utube , lagu2 fevret dye . indie lah ape lagikan mamat ni. hehe . then ngk . ada yg best . sorry syg , i tak tahu sgt pasal indie band ni , lagi-lagi luar negara punya . hehe . tp tkpe , i tetap sayang u :). one more important thing , cant wait for tomorow . meet him . then dye nk belanje karoake n bowling. hehe . cha cha and aten kesayangan ikot . hehe . =) , hope tomorrow can be a happy day for me . sayang u ! gudnyteee !

Thursday, October 14, 2010

hot gossip

ppeerrrggghhh . tak sangke ada junior blh buat gtu ek , bru first sem dah tunjuk belang . melampau plak tuh bende yang dyeorg buat . adehhh . junior ingat cket , kolej tu tk besar mne pun . last-last kantoi jugak . hmm . ape nak jadi budak2 ni . jahat-jahat aku tk pnh pulak buat gitu . puji diri sendiri pulak . haha . tkpe lah , dah ditegur kan , hopefully korang tk ulang lagi bende yang sama :) mcm ape pulak kan aku ni . tkpe2 . tegur jee . tetibe teringin nk pki handfone touchscreen . may i get it bebeh ? hehe . usha ayah lah , kalaw dapat lah kan . hehe . tp tk kott . tggu jelah . hmm , haus . nak air sejuk , air sejuk ! haus gler tekak ni , hari ni jb panas terik . takpe2 . dugaan . sabar sikit asniera :)

Wednesday, October 13, 2010

city square,johor bahru

Pegi kolej tghari,utk clas c++ , then tkda pulak . Hehe . Then ke cs ngk muvee . Mule2 plan nk g dgn cha cha kesygan . Then raff nk ikot . So ok je , join lawh . Smpi cs , nk g beli tket , terserempak dgn iman ngn sorang ag dak kolej , sape ntah name . Hehe . Dyeorg pun join ngk muvee , Then ngk muvee tiran (indonesia) . Cter hantu beb ! Haha . Agak seram gak lah . Aku byk tutup muka . Takot wok . Bhaha . After ngk muvee , jalan - jalan cari brg . Hehe . Then balik lah ape agy. Tp yg pntg aku happy sgt keluar hari ni . ;)

bb :: sombong eh awak. Tp tk pe. B ttp syg awak . =)

amk :: Thx bwt i happy today . Thx sgt2 u . I hapy dgn u ;)

Tuesday, October 12, 2010

wet world , BP

yo geng . tak sangke kteorg smpi ke sana . haha . ke wet world batu pahat . gembira mang gembira time tuh ,tapi luaran je , dalaman ? hmm . aku sorang je tahu , byk sangat masalah time tuh . smpi batu pahat , terus ke rumah amir , isi perut dulu , then terus ke wet world untuk berendam seperti badak . ahahah . sampai je wet world , panas terik . pehh , tyme tu aku ckp , sanggup ke nk mandi ni ? elak naik je dah jadi minachi . haha . sebab memang terik sangat2 . tp selepas beli tket , tkar bju keadaan bertukar . dah redupp je . pehh . semangat balik nak mandi . haha . ape agy , terjun je lah . yeahh . mandi dan mandi . sampai smua dah kecut , baru naik . tkar baju , siap2 . then bertolak ke rumah mimi . ingat kan jauh sangat , tp tidak . betul2 sebelah wet world tu je . tk smpi 5 minit , dah smpi rumah mimi . ape lagi isi perut balik lah . masing2 dah kebuluran . haha . okay . smua setle , teruskan perjalanan balik ke johor bahru .

ketibaan kami .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
mahu beli ticket .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
kak mimi yang jahat !
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
aku dgn daus bru lepas turun,seb bek tk terbalik.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
sape perasan aku tergolek tuh ? haha .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
yaw boss .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
best !

hari & tarikh : isnin bersamaan 11 oktober 2010
masa tiba : 13 15
masa pulang : 15 43
harga tiket : RM12

dup dap dup

aarrgghhh . kenapa ek ? apabila nmpk dye online . jantung terus dup dap dup dap . dye tkar status 'mari bertukar' eergghhh . lagi laju jantung aku . aku beranikan diri , bg inbox di fb nya , dan tnya mengapa . then tiada apa-apa serius pun mengenai status nya itu . hehe . =) seram sejuk aku dibuatnya . hampir kembali seperti dulu , aku sudah boleh menerima hakikat sekarang . ohh . i really miss you . =)

amk - u . i happy dgn u skrg . teruskan . even kite takde relationship apa - apa , i happy dgn u . =) thanxxx =)

Monday, October 11, 2010

nadia


NADIA.i really miss u.byk sgt story aku tk cerita kat kau.aargghhh.mungkin peragai aku yang mcm bdk kecik ni,tk matang membuatkan aku jadi mcm ni.sorry kalau aku merimaskan lagi keadaan kau. hmm. aku janji aku akan seperti dulu , ada untuk kau sebagai kawan rapat kau , yang sentiasa ada dlm keadaan suka dan duka . aku cuma perlu masa je untuk aku terima hakikat ni . nnti story pasal adam k ? gembira aku ngk kau sekarang syg . aku percaya dye terbaik untuk kau . i will b ur 'b' back 'bb' , dats my promise . =) aku sayang kau .



Sunday, October 10, 2010

TEST MARKET ?

Aku nak test market ? hmm . tk sure lah . kawan baik aku , raha hananee yang rasa aku mcm tuh , tp betol ke ? apabila difikir-fikir balik , mmg ada betol nya . tp aku tk berniat macam tu pon . aku try nak jadi yang terbaik untuk dyeorang , tp tk kesampaian . contoh aku nak test market aku , means , aku nak sangat seseorang tu jadi boyfriend aku , then sampai 1 hari , aku di beri peluang untuk menjadi gf kepadanya , tp sampai waktunya aku tak amek kesah langsung pasal dye , sehingga kan aku fikir , better clash lah mcm ni . hmm . pelik tak ? padahal b4 ni , aku nak sangat jadi gf dye . sekarang dah clash , tapi aku lagi happy n lagi nmpk aku takecare pasal dye . sbb kalaw dye tak reply mcg , aku mula risau , masa couple dulu , tk risau pulak . AARRGGHHH ! tapi ada kemungkinan nya juga , aku tidak amek berat sangat pasal dye semasa couple , sbb aku tahu dye aku punya . OH ! BYK KEMUNGKINAN . hurm . hmm . benda ni sering berlaku dekat aku . myb Allah belum jumpakan jodoh yang sesuai untuk aku . hmm . tbe masanya , adalah jodoh untuk aku nanti . InsyaAllah . =)

handfone senyap

post kali ni,handfone senyap.y?haha.takde orang mcg aku larr.hmm.tkpe.aku yang pinta keadaan begina.so aku kene teruskan.aku syg diri aku,aku syg family aku,aku syg kawan-kawan aku. korang..aku bertuah sebab dapat family yang bahagia mcm ni,kawan-kawan yang sangat baik mcm korang. aku hope korang sentiasa ade dengan aku.

photos singgah selalu by D90 azerol.


love diz pic sangat-sangat
\/
super duper bff , intan .
\/

am i okayy for you ?
\/
testing 1,2,3
\/
(1)
\/
padan muka tuan camera
\/
shisha like usual :)
\/
they all kat belakang sibuk.huh!
\/
Tuan D90 ! thx brooo .
\/
asap-asap =)
\/
(2)
\/
AKASHAH
\/

PHOTO ;)


newest picca snap. collage bestiest !




  • kawan-kawan ku di collage
  • friend forever =)



  • lecturer tersayang
  • yang atas (cik ian)
  • yang bawah (cik shida)



  • besties collage!
  • kteorg selalu bersama
  • nice to friend wif u guyz!


cuba

cuba untuk menjalani hidup yang baru. aku nak ramai kawan,ramai teman.aku tahu aku boleh tunaikan apa sebenarnya yang diri aku nak.hmm.aku ingin habiskan belajar cepat-cepat,then mempunyai keje tetap, aku ingin memenuhi keperluan dan kehendak diri aku. =) bersedia untuk menjadi yang lebih matang! YEAH asniera! u can.

Tuesday, October 5, 2010

smile

Semalam tyme tgh crush,aku bukak lagu :: Kalau berpacaran-Sohaimi Mior Hassan ft Ana Raffali&Altimet

Sohaimi Mior Hassan

Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibu bapa adik abang

Apabila berdua
Carilah tempat yang terang
Agar tidak pula
Mencuba aksi terlarang

chorus
Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang

Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman

Ana Raffali
Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama

Hantarkan rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasihmu disambar buaya

repeat chorus

Altimet
Yeah
Kita sambung cerita
Kalau kamu berdua
Aku yang ketiga

Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa

Berani buat terima padah
Kalau tak sedia
Ucap syahadah

repeat chorus 2x


lagu ni membuatkan aku yang sedang nanges,boleh jadi tersenyum.sebab lirik lagu ni kelakar,n aku enjoy.haha. =)

Monday, October 4, 2010

cry

haha.sedang nangis.tak tahu kenapa.bukan sahaja sebab bru lepas break,tapi macam2.macam2 ada dalam fikiran aku sekarang.huh.kenape begitu?kenape begini? aaarggghhhh.susahnya.aku perlukan percutian,untuk aku lupa kan sementara.


nadia,kau balik jb kan 31.10 ni.aku pula cakap dengan kau,aku ada camping pada 31.10.respond kau seolah2 kau tak kesah,aku tiada dekat jb,waktu kau balik tu.kalau dulu kau lain.tp,aku tahu kau ada tujuan yang lagi penting untuk balik jb kan.aku boleh faham keadaan kau yang tengah happy sekarang.

bb,b tipu bb je. b tk de pun kene pegi kem mse bb balik tu,b saje je nk ngk bb mcm mne.
b tkkan bgtahu tru benda lain,mcg or so on.dekat cni je b bgtahu.kalau bb ada terbaca benda ni,bb trus bagitahu b.thx for reading. =)

shortcut.

RINGKASAN(Isi-Isi penting)

-berbaik semula
-memaafkan si dia,mulakan cerita baru antara aku dan dia
-menjalinkan hubungan sebagai pasangan kekasih
-sampai 1 tahap aku merasakan bahawa,jiwa aku tidak sesuai dgn dia
-aku terus terang kepadanya,untuk minta dilepaskan
-aku buat untuk kebaikkan kedua-dua belah pihak
-ok,aku dilepaskan dengan cara baik.
-aku mendoakan agar dia jumpe perempuan yang lebih baik dari aku.AMIN
-aku mintk maaf sebab tk dapat jadi yang terbaik untuk kau
- IM SORRY.

Monday, July 12, 2010

bosan

bosan,boring,bosan,boring.tk suke perkataan tu wujud dlm idup . huh ! pakal je akue keje bkan 24 jam , law keje 24 jam , mmg aku amek je full day , tk la bosan idup . huhu . duit pon byk t . joystick , ttbe joystick , haha . aku nak beli joystck , nak bwt maen game , PES ! bwt2 peneman , ilang boring . hahah . SPAIN , tahniah . menang world cup tahun ni . emm , knkandang tak saba nak naek class ade gk , sebab nak abes kan blaja , n thEn ade keje tetap ~ YUHUUU ! nak kurus , nak kurus . emm , tp bler ek dapat ? dapat ke tak ?hmm . (akan diushakan) rindu kawan2 kat kolej . echa , miss you . intan , miss you gak .aten , miss youuuu . n smua2 la . nadia , i miss you , hmm , sabtu ni , 17hb julai 2010 , da official awak ngn din , congrats din , congrats nadia . hope with a happy ending korang . dats all .


ayah , mama , i love you so much =)
ika , love you n miss you so much =)
nadia , miss you , love you so much =)
raha hananee , miss you , love you =)
bestie2 , rindu ! =)
am , syg lu mok =)
him , miss =)



Thursday, July 8, 2010

pertama kali

pertama kali ? ape itu ? pertama kali airmata ku jatuh untuk si dia . sape dia ? raff yg aku maksudkan . setelah 1 hari akue mendiamkan diri , aku tidak membalas mcg2 yg diberi oleh nya . hmm . ttbe , aku dapat mcg darinya , dalam mcg tu , dye tulis semua prkara yang akue pernah bwat bersama2 dengan nya , suatu ketika dulu , cnth nya akue temankan dye pergi bli laptop , kluar bersama , menonton wayang bersama , mengambil gambar bersama ,dan mcg setiap hari . akue membaca sambil berlinang airmata aku . aku rindu saat itu , =( saat2 gembira bersama nya , ape yg akue patot bwt skrg? aku rindukan dia . aku buntu , buntu ! terus terang akue katekan , akue ingin bersama nya , tetapi ? ahhhh ! aku tk tahu ape yg perlu aku buat skrg . tuhan . tolong hambamu ini tuhan . tlg tunjukkan aku , ape yg patot aku buat untuk kebaikkan antara aku dan dia .

Wednesday, July 7, 2010

byebye u . thx 4 everything .

hepy bersama dye untuk sementara waktu . thx asraf mohd karim . aku patot pergi dari hidup kau . kau tk pnh pun serius . aku benci dgn perangai main2 kau ! sampai bler kau nak mcm tu ? akhirnya , biar aku buat keputusan , dan kau , terima . aku tahu aku hanya syok sendiri kat kau . aku je feeling lebih2 . haha . kesian aku . bgtahu si dia , ape aku punya keputusan , dye tidak prnah halang same sekali , itu bermakna , aku tk pntg dlm hidup dia , aku ada , aku takda , same je bagi dia . aku terima . di facebook , dia menukar status "bye u,, tengs 4 everythin~ heee". huh , hati aku hancur , berkecai ,apabila membacanya . dia suke aku tgglkan dia . mungkin ada orang yg lebih baek dari aku . ok . akue terima juga semuanya .ape2 pon , terima kasih segalanya , akue hepy bersama dengan kau , walaupun sekejap .







Tuesday, July 6, 2010

complicated

rumit nye . mane 1 terbaek untuk akue ? hmm , skrg ke mase nye untuk akue membuat keputusan ? akue perlu pendapat kawan2 akue . tp dyeorg jauh dgn akue , dyeorg blaja jauh dari akue . hmm . akue nak ikot korang semua kengkawan , =( yang sorang tidak pnh berputus asa langsung . yang lagi sorang tidak bersedia untuk hari2 mendatang kalaw ditakdirkan bersama . ohh . akue kecewa dgn jwpn yg diberi , so patot ke akue tggu ? patot ke akue teruskan hari2 biase yg aku lalui bersama dye ? akue perlu pendapat !

ps :: sambungannya di diary , tk blh di sini , terlampau umum . sory kawan2 .

akue terima semuanya

byk masalah . hidup , kene ade mslah . hmm , gado sket , tp bwt akue menangis . akue kecewa . janji nk bwal , tp tggl kate2 . akue boleh phm dye sibuk , tp bkn aku yg pakse dye untuk bwal , tp maybe sbb dye nak jage aty akue , dye kate nak bwal . sebab ape nak jage aty akue ? sbb sebelum tu dye bwal dgn boyfrend dye , oh god ! da jatoh tahta akue . its ok , dye lagi kow perlu untuk masa hadapan kau syg . akue pula kene lbh focus untuk mencari boyfrend cpt2 , dye da ade org laen , akue bler lagi ? huh ! akue tk kan dapat kowt , tk pe la . redha . ade hikmah nye . skrg tu smua tk pntg , cinta smua tk pntg , kalaw ade , ade la cinta bagi akue , kalaw tkde , akue redha ya ALLAH . bohong la kalaw akue tk jeles sebab dye da ade bf , tp smpi bler nak mcmtu ? tk pnt ke ? ape yg kter blh bwt , berdoa agar kekal selamanya , amin .


Monday, July 5, 2010

i miss youuu


aduhh . kehilangan kawan yg sgt aku sayang d johor bahru . dye ke mane ? dye ke UPM SERDANG , sambung belajar . its ok . let her go . tp cm tk biase lak . rindu diaaaa . =( hoho . tkpe , dia akan blik , bler ? raye nanti . 2nd last day jumpe dye , aku nanges mase aku nk blik uhh . sebab ? haha . aku tokot aku rindu dye , jauh plak tuhh . huhu . org terdekat dengan dye untuk tlg aku ngk2kan dye , ialah bf dye . din ! jage nad k ! ok laa , dats all . i misss youu nadia =( b sayang bb . bebaek kat sane . taking care ok !




Thursday, May 20, 2010

him .

haha . akue kembali mengupdate blog selepas hampir dua bulan tk update . bz weyy . hehe . mlm ni teringat nk update blog pasal akue geram gler seyy ngn sorang dak laki ni . akue pggl dye u . hee . so bahase kan u jela kat cni ek . c u tu sbnaenyer satu kolej ngn akue . akue minat kat c u tuh . gatal ek . akue selalu mcg2 ngn c u niew , kuar pon pnh gak . n kalaw kat kolej terserempak juz senyum je . AHAHA . sebab c u akue ni pemalu . haha . =) mlm tadikan akue sakit ati gler dgn dye sebab dye selalu bwt bende yang akue tk suke , n akue pnh tgur dye supaya jgn bwt bende tu blik . but dye ignore je seyy pe akue ckp tuh . smpi semalam akue bingit gler , tp akue tk tunjuk lgsung kat dye . mcg2 pon mcm byase jew . tp dye perasan akue laen smpi dye ckp "U.. sorry la,i tak patut ckp camtu,i tawu ati u sakit,tapi u wat2 hepikan.i dapat rasekan.im feel sorry now.so u cn 4gv me rite =("haa . tu ayat2 dye . then akue forgive je la kan esoknye . ehh . akue confius la kat cni . sebnanyer akue tak twu pe perasaan dye kat akue . baru2 ni dye cm ade bagi2 hint yang dye suke akue . tapi setiap kali akue tnya blik , msti dye ckp . tak de pape la u . i merepek je tadi . huh ! kaue pling naik angin dye ckp cmtu . dye cm tak berani la . n maybe gak dye suke bermain , mcm joke cmtu . hmm . tak phm la akue . tapi mlm tadi dye ade ckp >>


him :: i suke u fren , i dah mule risau kat u

me :: u.. i tnya u btl2 ni.. pliss serius.. u suke i or u suke kawan ngn i ?

him :: i suke u..

me :: tapi care u cam memaen je ? bler i tnya tak pnh serius . then mesti u ckp takde pape la u . cmtu . i kan pnh ckp , i tak suke .

hahah . tu je yg boley akue siarkan kat cni untuk korang . HEHE . hmm pe lgi ek dye png ckp ngn akue ....... HAA ! nak twu ? dye pnh ckp ngn akue yg dye senang ngn akue . hee . tak twu la serius ke tak . hmm . sedey2 . =( hoho . da laaa . enuf la pasal dye . tata alll . =)

Thursday, April 8, 2010

hidup NOR ASNIERA BINTI JASNI

life?
huh , pe ek life uh?
meaningless la .
haha .
akue rindu kowt tyme akue hidup dgn penuh meaningfull suatu ketika dulu , tapi standerd la DER , hidup same ngn air gak , kengkadang surut , kenkadang pasang arn , same ngn idup kter , kenkadang happy yg tersangat2 , kengkadang gak rase down yg sesangat . STANDERD . bak kate member akue , faris . haha , poyo gilak , nyampah kenkadang denga dye ckp . wee , jgn mara ye tuan empunyer badan . hee . akue sebanyer bukan nyer in a gud mud nak tulis blog niew , tapi sengaje happy kan diri , haha , wat can i say , i hate my self , my life lately . bende-bende merapuu laa weyy akue wat sejak2 niew . pe pasal ntah , tp i have to accept diz , betol kate dye , bende niew tak baek . haha , be serius asniera . smpi bler kow nak go on cmtu . kan . akue tawu kow boleyy as . hee . as berkate ;; im trying ! go go . huh , pasal amir , u all kenal amir ? or namenyer AMIRUL SHAH . haha , his my ex bf , n merangkap i nyer bff now . haha . kami kawan baek , tapi akue selalu rindu tyme akue couple ngn dye dulu taw ,. haha , tp sekarang dye tk nak akue da , waakakka , pasal akue da gemok , lgpun tk leyy laa , dye rmi org suke , payah nak jage . wakakakaka . (dye pon ramai suke org) huh . haha , =p tapi kan dye selalu ckp ngn akue , kurus laa u . cepat . tak abes2 suruh akue kurus , law akue kurus dye ley jadi bf akue kew? ley setia kew ? tak kan boley punyer ! wakakakak , dye niew selalu tak serius , hahahaha . so akue ignore jew bende tuhh . hee . (kalaw dye serius k gak arn arn) =p ! gatal ! dah la . cukup smpi dcni . tata everyone . love u all . ;D

Wednesday, February 17, 2010

CHINESE NEW YEAR HOLIDAY

hmm , sabtu (13.02.2010) akue kuar ngn bb . pegi cs , mkn shushi , ngk muvee , cter THE VALENTINES , tyme nie bb mara ngn akue , merajok ngn akue , pwas sgt nak pujuk . from akue jmpe dye kat laken , smpi kteorg masuk dalam muvee , dye still diamm jew , merajok . dye marah kat akue coz akue de bwt smthg yg sangat menyakitkan hati dye . hmm , i very guilt . then akue try2 pujok dye , n then dye maafkan akue , n we all cam byase jew . huh ! susah gler nak pujok , nak amek aty dye blik . hmm . after ngk muvee , kteorg jalan2 jew kat cs uhh , akue nak beli kan dye bear , but dye tak nak , dye ckp cam membazir la , apew la . haha . last2 akue yg shopping diri akue sendiri . sape suruh dye tak nak kan . hee . tyme niew akue beli 1 set perfume akue kat adidas , n 1 bottle air , sng akue nak bawak ge kuliah . hee . musim panas la skrg , hee . THEN ! akue ternampak 1 jam adidas , YAALLAH , lawa gilak . huh ! akue ckp ngn bb , bb... b nak jam niew , belikan boley ? adiah brtday ? hee . akue ckp cmtu , so , wait n see je lah dye belikan kew tak hekhek . hope2 ade agy jam uhh , until brtday akue nanti . hekhek . =)) tyme kuar niew kteorg tak de amek pic pown . hekhek . n then ptg tu plak , angah raha col , dye tanye , nak ge swimming tak ptg niew , then akue on aje kan . hee , but after akue beli brg2 akue tuh , kteorgn g mkn aiskrim kat baskin robin . sedappp . hee . after dat , kteorg alek uma bb , then siap2 kan bju semue nak g swimming . dalam kul 5 lbh cmtu ktorg grak ge swimming kat laken tu jew . akue , bb , n raha . byk sangat bende yang kteorg bebualkan tyme berendam uhh . hahah . salah satu nyer , kte kene beware law mandi2 niew semue , takot nanti ade spe*m yang sesat . hahahahhahaha ! tyme niew lawak gler , then akue pon ckp , haa ! law cmtu , takot , so kter kene selalu kepit kaki . so tak ley masuk bende yang sesat tu . ahhahaha . n macam2 lagi lah , kutuk2 dak2 laki yang konon2 badan lawa la , tayang body laa . hahahha . angah , da bwt hal sendiri , kat sane ramai member2 dye . hee . happppyyyy . blik dari swimming , kteorg ge mkn kat shafiq corner . kat laken , after mkn , akue alek rumah , coz mlm tu jgk nak msuk spore . hee . kat spore , akue tdow rumah mamy , kat choa chu kang . seperti byase , law pegi rumah dye , mesti best , karoake , n macam2 lagi la . akue de beli smthng untuk diri akue sendiri n of cos for her to . hee . akue beli jam jew . hek . =)) akue de gak ge uma dover , rumah nek mok . then , tyme sampai2 umah nek mok , rase cam boring gler . haha . akue terpikir lak , bek ge swimming hehehehe . akue pon ajak la adik akue , mirul , caca . kteorg ge yang kat clementi jew . hee .

niew jam yang akue beli uhh . hee . simple jew .


niew pic kteorg ge swiming . hee .


niew pic akue sorang , hahah .


niew lak , akue n tasya keding . hee . =))

Tuesday, February 2, 2010

syok ! dan sangat memahami . =)

today akue de kelas OKBH jew , (organisasi kumpulan dan bahasa himpunan) . haha . pelik tak ?
hmm , but today akue rase hepy sebab akue leh phm pe yg CIK DALELA ajar . haha . lecturer akue yg sorang niew , kalaw u all nak tawu ,rumah dye dekat jew ngn rumah akue , haha . akue pnh terserempak ngn dye tyme kt kdi mamak , tengah bekpes . hik !

Sunday, January 31, 2010

weekend at taman damai jaya .

weekend niew akue kat rumah . hmm . bez jepp , sebab ika (adik akue) pon ade sekali . haha . nek mok akue yg spore pon ade , haha . then sbtu malam kteorg semua ge lepak2 tpi laut kat gelang patah . bez la . hmm . happy jew , but , sunday akue gado ngn bb . bout wat ? haha . akue ngn dye jew tawu , mcm byase la . sesuatu relationship kter mang ade gadoh2 kan ? n bak kate bb , dalam relationship , kter kene pentingkan dri sendiri . sebab akue rase akue tamak . haha . akue mcm tak ley share dye , dgn org len . akue nak dye , akue nyer sorang jew , kalaw blh . hmm ! 2 yang akue nak . hmm . tapi , akue da oke da niew dgn sayang akue uh , malam ahd , akue settle evrthg . ngis2 same2 . hmm . tak pew la , bb.. b try to understand u sayang . k ? give me chance dear ?

Thursday, January 28, 2010

where i know her ?


akue mase skolah menengah, sek kat smk,sultan ismail . (ssi) . haa . kat cni akue knal bestie2 akue yg sekarang . haha . akue rapat ngn raha,yatul,aleen,ida,lini . mane2 pon kteorg pegi , pegi together2 . hee . kteorg selalu gak kne aim ngn PUAN KALSOM (btl kew ek eja name dye ?) haha . soorrryyy kalaw salah . haa , ade agy sorang , anne . rapat gak ngn dye , tapi dye dok ostel lawh , so . kteorg tak rapat sgt kalaw d luar kelas . hee . tyme niew akue form 5 taw . form2 yg sebelumnyer , malas lawh nak cter . hee . hmm , then ade sorang dak kelas akue nie , name dye nadia binti badrulhisham . akue tak rapat ngn dye , becos of she look so ARROGANT ! huh ! but , lame2 akue pkir , akue mcm nak kawan dgn dye . haha . pastu akue apew agy , start la usha ! hahahahaha ! akue start tegur dye , n ikowt dye ge mne2 . means law dye ge toilet , akue ekowt , mcm nak kawan lawh kan . haha . hmm , lame2 akue leh sesuaikan diri akue ngn dye , means , akue leh kawan dgn dye . sampai mbr2 akue yg len ckp , akue dah lupe dyeorg , padahal tak pon . akue still igt dyeorg agy . akue bkn nye jenis lupe kawan kan . akue selalu stay ptg ngn nad niew , stay kat utan bandar , bebual2 . kenkadang sampai ptg kteorg stay , hahah . besh arh tyme sekolah dulu . moment yang tak kan akue lupekan ! hmm ! pastu akue,nad,raha,alyn,yatul,ida,lini KAWAN BEK! we all jadi besfrend ! huhuhu ! best2 ! mne jew kteorg pegi , pegi tujuh org bersame same ! hee !!!!!! bestnyer ! haa ! ade agy 1 , tyme kteorg skola , ade 2 org dak laki dalam kelas akue , apis ngn ayman . rapat jugak la ngn dye duaorg niew . hee . hmm . tapi , now kteorg kalaw kuar , tak semue yag kuar , yang byase , akue , nad , raha , anne , knkadang ida . yang len bz lawh . huhuhu . tapi akue still sayang sgt2 kat korang , n more more love u bb .


my lovely bff (nadia / bb)


niew dye yang akue cakap member akue . hee . best !
sayang korang .


itulah mereka . hmm now akue stdy kat ITPYPJ jew , diploma science computer (information technology) . baru jew nek sem 2 niew . huhu . hmm , oke la stdy cni , tapi banggunan kolej akue niew da lame , so , mcm skola byase jew . hhuhu . kat kolej , akue ade kawan gak , echa , intan , eyda , aten , mai , sis , anne . huh . ramai ark ? hehe . pastu akue mbr gak ngn am , bo , capix , fared . besh la ngn dyeorg , dyeorg rock , pastu dyeorg niew minat music , so dyeorg selalu maen gtar , nyanyi2 . haha . happy2 .

fared , am , bo , capix

Wednesday, January 27, 2010

art ?

hmm . akue minat sebnarnye art niew . tapi akue tak reti nak tunjukkan yg akue minat art . dulu , akue nak menjadi seorang photografer , tapi akue tak de barang2 yg dipakai oleh photografer2 kat luar sane . huhu . beribu dohh nak beli camera uhh ! heee . tapi ,INSYALLAH , 1 hari nanti i got it ! huhu . doa2kan yerk . (amin) . hmm , tp akue ade gak try2 amek gamba , kat bwh niew akue letak sekali gambarnyer . hee .

example of my art =

faizal car's